Schaduwgras kopen?

Op zoek naar schaduwgras voor uw tuin? Bij Schelfhout Graszoden bieden wij schaduwgras aan met een hoog percentage roodzwenkgras. Schaduwgras is geschikt voor tuinen met weinig zonlicht. Het wortelt namelijk dieper waardoor het beter bestand is tegen schaduwrijke plekken. Benieuwd naar de mogelijkheden van schaduwgras?

Schaduwgras kopen

Schaduwgras kopen kan het beste bij Schelfhout Graszoden. Op het gebied van graszoden zijn wij al meer dan 25 jaar specialist en dat zorgt ervoor dat u bij ons altijd kwaliteit kunt verwachten. Ons schaduwgras wordt op Limburgse zandgrond gekweekt en bestaat voor een groot deel uit roodzwenkgras. Door het grote percentage aan roodzwenkgras is dit gras beter bestand tegen schaduw. Dit komt doordat de wortels van roodzwenkgras dieper wortelen dan van de meeste andere grassoorten. Wilt u direct schaduwgras graszoden bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel via ons bestelformulier!

Wanneer schaduwgras leggen?

Graszoden leggen kan technisch gezien het gehele jaar, mits het niet vriest. Bij vorst kunnen wij helaas geen graszoden oogsten. Echter is het met vorst ook niet raadzaam om graszoden aan te leggen. De grond is dan namelijk te hard om te bewerken waardoor het eindresultaat niet perfect zal zijn. Tips bij het leggen van grasmatten? Klik dan hier! Met grasmatten van Schelfhout Graszoden geniet u binnen een dag van een prachtig gazon.

Graszoden leveren wij dagelijks en daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor campinggras en speelgras grasmatten. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers om u te laten adviseren.

Advies nodig?

0474 092559

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
wo
28
okt
do
29
okt
vr
30
okt
ma
2
nov
di
3
nov